Zoeken

Kom op de koffie (online): Deel 2

Bijgewerkt: 9 okt 2020

Wij zijn een groep van 9 gedreven en creatieve mensen die in 2017 voor het eerst bij elkaar kwamen met een gezamenlijke droom: een woongemeenschap starten waar we meer in verbinding met elkaar en onze omgeving kunnen leven. Nu, ruim 3 jaar later, hebben we een wooncoöperatie opgericht en hebben we een locatie op het oog. Dit jaar nog hopen we een intentieverklaring te tekenen met de gemeente zodat we onze ecologische bouwplannen verder uit kunnen werken.


Onze missie: we realiseren een ecologische woongemeenschap voor circa 24 huishoudens in de omgeving van Nijmegen. Op dit moment zoeken we nieuwe leden! Heb je interesse of ben je gewoon nieuwsgierig naar ons project? Kom dan op de koffie*!


Datum: 9 september 2020

Tijd: van 20.00 tot 21.00 uur (met mogelijke uitloop tot 21.30 uur)
We geven een korte presentatie over ons project waarbij er alle gelegenheid is voor het stellen van je brandende vragen. Blijf daarna vooral even hangen om informeel kennis met elkaar te maken. Wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Waarom ben je in Wijland Woonpioniers geïnteresseerd? Hoe ziet jouw ideale woonomgeving eruit?


*Vanwege Covid-19 zal het een online koffiemomentje worden. Op de dag zelf sturen we je een link naar de Zoom-meeting. Let op: aanmelden is niet vrijblijvend. Ben je verhinderd, geef dat dan per mail door, zodat er weer plek kan ontstaan voor een andere deelnemer.701 keer bekeken

Wooncoöperatie Wijland | KVK 74979566

NL37 RABO 0353 2945 35 t.n.v. Wooncoöperatie Wijland

Webdesign: Tessa Faye Buck | Illustraties door: Wies Olde Riekerink  & Franzi Draws (afb. inclusief gezelschap).