Zoeken

We gaan weer leden werven! Interesse? Kom op de koffie (online)!

We gaan als een trein en zijn nu met meerdere partijen in gesprek over een locatie in de gemeente Berg en Dal. Het kan zijn dat we voor een van die locaties dit jaar nog een optie-overeenkomst kunnen tekenen. We kunnen dan aan de slag met het regelen van de financiering van het project en het uitwerken van de ecologische bouwplannen. Werk aan de winkel dus! Wil je ook meer invloed om je eigen leefomgeving en straks komen te wonen in een ecologische woongemeenschap met gelijkgestemden? Ben je bereid om tijd en geld te investeren in het realiseren van een gezamenlijke woondroom? Dan is Wijland misschien wel iets voor jou!


Op 6 juni maken we graag kennis met je en vertellen we over alle ins en outs, wie we zoeken, waar we heen gaan, de aanmeldprocedure etc. We geven een korte presentatie over ons project waarbij er alle gelegenheid is voor het stellen van je brandende vragen. Blijf daarna vooral even hangen om informeel kennis met elkaar te maken. Wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Waarom ben je in Wijland Woonpioniers geïnteresseerd? Hoe ziet jouw ideale woonomgeving eruit?


Praktisch


Datum: 6 juni 2021

Tijd: van 20.00 tot 21.00 uur (met mogelijke uitloop tot 21.30 uur)


Op de dag zelf sturen we je een link naar de Zoom-meeting. Let op: aanmelden is niet vrijblijvend. Ben je verhinderd, geef dat dan per mail door, zodat er weer plek kan ontstaan voor een andere deelnemer.


Ja, ik meld me aan!

737 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven