Zoeken

Mooie opkomst bij onze eerste infodag!

Bijgewerkt op: 3 jul. 2020


Op 2 maart organiseerden we onze eerste informatiedag en meet up voor geïnteresseerden in ons project. Voor een kleine 40 mensen presenteerden we onze visie,missie, pijlers en toekomstplannen. Meteen een goede manier om onze plannen te toetsen bij het publiek! Ons verhaal werd goed ontvangen ondanks de vele open eindjes die er nog zijn, gezien de fase van ons project. Na afloop waren er vragen over o.a. de ecologische bouwplannen, de locatie, het inleggeld, de wooncoöperatie, huisdieren etc. Om die vragen te beantwoorden en andere onduidelijkheden weg te nemen gaan we een FAQ-pagina op deze site zetten.


Na de presentatie en pauze speelden we het 'stellingenspel' om erachter te komen hoe mensen denken over een aantal onderwerpen die in onze woongemeenschap to be een rol spelen. Dat leverde grappige momenten op en het werd ons duidelijk dat vrijwel niemand afhaakt als er nog jaren geploeterd moet worden om Wijland te realiseren. Dat wordt een grote kerngroep straks! :-)


We sloten de dag af met een potluck. Veel mensen bleven gezellig hangen om na te kletsen en dingen uit te wisselen. Het was een geslaagde middag wat ons betreft!


Ter info voor de deelnemers: Binnenkort sturen we een mail en gaan we gesprekken inplannen met mensen die interesse hebben om in de kerngroep te komen.
Het stellingenspel

Het stellingenspelPotluck!
540 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Koffiedate